Charles Leclerc rijdt in zijn vrije tijd in een oogstrelende supercar

Charles Leclerc rijdt in zijn vrije tijd in een oogstrelende supercar

door Redactie

Laatst geüpdatet

Het is nogal een voorrecht om geassocieerd te worden met Ferrari. De gemiddelde sterveling moet het doorgaans doen met wat de tweedehandse markt biedt. Wil je een gloednieuw model? Dan maakt Ferrari de keuze of jij die mag kopen, niet omgedraaid. Het is een privilege waarbij de rekening aftikken niet volstaat.

Charles Leclerc rijdt een Lamborghini Huracan STO

Charles Leclerc heeft een prachtige Lamborghini Hyracan STO onder zijn kont. En laat dat nou net een langlopende rivaal slash concurrent zijn van zijn werkgever. Lamborghini is tegenwoordig onderdeel van de Volkswagen Group, onder die vlag varen eveneens zeer geliefde concurrenten (not) zoals Bugatti en Porsche.

Enige nuance: hij is niet de eerste Formule 1-coureur met een iets bredere voorliefde voor alles dat anders is dan wat de werkgever biedt. Maar Ferrari blijft wat dat betreft wat gevoeliger, des te meer omdat Leclerc geregeld als hét boegbeeld in reclames siert.

Ook het uitkomen voor de Prancing Horse is namelijk een heus voorrecht in de Formule 1. Weinig coureurs laten de kans schieten om voor het inmiddels legendarische merk uit te komen. Een bucketlist item voor zowat iedere racer die het lang genoeg volhoudt – en voldoende imponeert – in de moordend competitieve wereld van de koningsklasse.

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk